Benim Yangın Merdiveni Kapısı Başlarken Çalışmak

Wiki Article

Yangın Kapısı esrar sızdırmaz özelliğe mevla olması nedeniyle yangın anında insanoğluın yaman zehirlenmelerinden bile korunmasını katkısızlar. Bu baplar hariçya esaslı ve kolayca açılabilen dokumaya sahiptir.

Yangın güvenliği müstelzim herhangi bir alanda kullanılabilecekleri kadar, yangın merdiveni, yangın boşaltma koridorları, yangın odası gibi yangın riskinin elan yüce başüstüneğu alanlarda da yeğleme edilir.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız akva başüstüneğu denli, şık bir görünüm katkısızlayabilmek karınin kullanılacağı mekana bakarak de tasarım edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan ürkü pas sistemi, yangın takkadak kapı dışardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlamlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Yangın bapsı, yaman intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Esrar sızmasını hapsetmek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Resmi gazetede yayınlanan ve yürürlüğe giren yasalara nazaran, yangın merdivenleri safi makam kayranı 150 metrekare’den lüks ve birden bir tomar katmanı olan umumi binalarda, daire adeti 4’ten zait olan bütün bünyelaşmalarda yangın merdiveni kuruluşlması zaruri kılınmıştır.

Tabaka adetsı 4’ten ziyade olmayan oturma fakatçlı binalar dâhilin yangın merdiveni zorunluluğu yoktur.

Bu nedenle daha yüce bir fiyata iye olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın bapsı, yangın esnasında muhafaza katkısızlamaz ve bu nedenle elan ceninisakıt bir fiyata sahiptir.

Ayrıca, müstacel çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu baplar, yaraşıklı şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Yangın bapları, yangın esnasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, Yangın kapısı istanbul aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Yangın merdiveni sayesinde yangın esnasında insanoğluın emin ve hızlı bir şekilde tahliye edilmesi esenlanır. Yapılan tetkikat, yangın sarrafiyelangıcından itibaren güzeşte 3 dakikalık müddet ortamında fenomen yerinin dumanla dolduğu sınırlıtir. Yine sadece 6 dakikalık kısaca bir sürede zeminın alevlerle kaplandığı saptama edilmiştir. Bu denli hızlı gerçekleşatır yangın olumsuzluklarıyla binaların ciğerindeki merdivenler kullanılamaz bir hal tuzakır. Böylelikle binalardan çıkış imkânsız evet. En güzel seçenek kaçış yolu ise yangın merdivenleri sayesinde oluşur. Kişi kaybının en aza indirilmesi evet da külliyen engellenebilmesinde yangın merdivenlerinin gösterişü çok büyüktür.

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, dü kapı kanadından oluşur ve daha geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı erdemli direnç gösterirler ve yangının vesair alanlara yayılmasını önlemek sinein tasarlanmıştır.

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve toplam memnuniyeti hedefliyoruz.

Sarmal Yangın Bapsı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; ekseriyetle endüstriyel tesislerde dü farklı kayranı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu tedariklemek bâtınin kullanılmaktadırlar.

Açılıp - kapanma kârlevinin sorunsuz adına getirilmesi gereken mekanizmalar olan Yangın Baplarında mukannen periyotlarla bu konum muayene edilmelidir. 

Report this wiki page