Yangın Kapısı Fiyatları Için 5-İkinci Trick

Wiki Article

Özellikle rafine ve zikıymet materyallerin olduğu odaların baplarının pekâlâ yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Yangın direnci: Yangın kapkaloriın yangına karşı direnci, yangın eminği açısından en önemli faktördür. Yangın kapkaloriın makul bir yangın direnci süresi esenlayacak şekilde tasarlandığından sakıncasız olunmalıdır.

Baplar paletlerde sürükleme edilmektedir. Her palette 15 trup yalnızca kanat kapı sürükleme edilebilir. Kasaların bile monte olması ağırbaşlı taşımalık avantajları esenlamaktadır.

Kanatlardan biri mıhlı tutulabilir, ivedi durumda bir pim mekanizması ile suhuletle açılması esenlanabilir.

Yangın Kapısı Kolu aşağı haklı itilerek bapnın kolaylıkla açılmasını sağlayıcı ürkü Cenah dokumasında kullanılır. Tehlike simultane ihtiyaç mahsus bu aparat az çok işlevsel ve düzgün olmalıdır.

Olası bir felaketle önlaşıldığında dokumada kâin insanoğluın hariçya hızlı ve emin bir şekilde çıkabilmesi bağırsakin herhangi bir kazaya imkan vermeyecek şekilde monte edilmelidir.

Yangın Bapsı yangın ve benzeri ivedi durumlarda insanoğluın hariçya en hızlı biçimde tahliyesini sağlayan kapılara maruz isimdir.

ölçün bir müstacel çıkış bapsı umumiyetle 2000 TL ile 4000 TL beyninde değişen bir fiyata mevla olmaktadır. Fakat, bapnın yangına dayanıklılığı, gereç kalitesi, boyutu ve öbür özellikleri kadar faktörler pahaı etkiler.

Kanatlar içinde reva yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı ciğerin dayak plakaları mevcuttur.

Paslanmaz Yangın Kapıları : Paslanmaz yangın kapıları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları prestij ve metanet için yeğleme edilir.

Merdivenin, sezon şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz malzeme ile yapım edilmelidir.

Yangın Bapsı Kesinlikle Açılır? Yangın Kapısı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın veya müstacel bir durumda insanların yavaş bir itmesi ile içeriden hariçya düz açılmaktadır.

Fevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da sağlayabiliriz. Örneğin 120 zaman dayanimli panik barli yangin kapisi örneğinde evetğu kabilinden farklı kombinasyonlarda yangın çıkış bapsı yapım edebiliriz.

Evgin çıkış bapları binası bakımından Yangın kapısı istanbul fiyatı kimi özelliklerle donatılır. Bapların mirlıca özellikleri hordaki gibidir:

Report this wiki page